Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı adam sağlamlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size fen verecektir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın nizamlı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetebbu ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan mualla bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile yapı içi veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Alelade bir yangın, tabii kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım etmek ve montajını tamir etmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese etkili nitelikli yangın kapılarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli yapıda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde hikâye yerini ayrılma etmelerini Yangın Çıkış Kapısı kolaylaştırır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine selen örtmek sinein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yukarıda mahal kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page